ABONNEMENT (blijven) gaan met die banaan

Om jou bij de les te houden. Elke maand focus te houden op wat écht belangrijk is. Soms een stok achter de deur, wat liefde, een goed idee of een luisterend oor.

Voor de liefdevolle schop onder de billen

Jij hebt met of zonder mij mooie plannen gemaakt en stappen gezet in je onderneming. Alleen.. met ideeën of plannen maken in je hoofd of op papier ben je er nog niet. Het uitvoeren daarvan is net zo belangrijk.

Je weet waarschijnlijk ook dat het soms lastig is om in de waan van de dag je er toe te zetten om die mooie plannen ook daadwerkelijk te gaan doen. Hoe fijn zou het zijn als je regelmatig in de actie stand wordt gezet? (oftewel een schop krijgt onder je prachtige billen). En dat dat geen overbodige luxe, maar noodzaak is om niet stil te blijven staan, dat weet jij vast ook wel.

Ik zorg ervoor dat jij op de goede weg blijft en je blijft geloven in je eigen ideeën. En jij houdt elke maand de focus die nodig is om te groeien met je bedrijf. Op de manier die bij jou past.

 

Daarom is er het abonnement

Om jou bij de les te houden. Zodat je niet stiekem sommige dingen weer gaat uitstellen. Je kunt mij elke week inschakelen als dat nodig is. Zo voorkomen we dat je gaat twijfelen of dat je allerlei dingen door elkaar gaat doen. Want ik weet dat je wilt groeien. Als persoon, in je omzet, het aantal klanten. En dat is ook voor jou weggelegd. En daar heb je actie, geloof en focus voor nodig.

Een liefdevolle schop onder je billen. 

Eindelijk doelen behalen!

Een professional die over je schouder meekijkt.

Groei als persoon en bedrijf.

Per maand of per drie maanden te boeken en verlengen.

Wat kun je verwachten?

Elke maand beginnen we met een focus gesprek zodat je met de juiste doelen en intenties van start gaat.

 • Van tevoren mail je mij de punten die je wilt bespreken.
 • Je kunt mij de hele maand om support vragen, dat wil zeggen: Vier keer doe ik voor jou een 'tien-minuten klusje'. Dat kan zijn:
  - Meedenken over je prijs
  - Feedback geven op een tekst
  - Een hart onder de riem als je vastloopt
  - Een nieuw idee voor hoe je social media voor jou kan laten werken
  - Of iets anders waarvoor je mij even wilt inzetten zodat je ten alle tijden verder kan en niet vast blijft hangen in gepieker of twijfel
 • Je mag gratis lid worden voor een kwartaal van de FAN-tastische-CLUB. Whoehoe!
 • Je sluit een abonnement af per maand of per drie maanden en kunt deze telkens naar wens opnieuw verlengen.

Geen intensief traject, wel resultaatgerichte hulp

Boordevol plannen en ideeën, en je wilt wel maar soms lukt het gewoon niet om daadwerkelijk te doen wat je moet doen? Of je weet gewoonweg niet in welke volgorde je de stappen moet zetten? Een klankbord nodig? Boek dan een abonnement, al beschikbaar vanaf één maand. In een maand kan er veel gebeuren vouw als je met mij aan de slag gaat. focus en groei, daar gaan we voor!

Blije klanten van Liefs van Karin