CHALLENGE: Graag of nie!

Wil jij meer 'schijt' hebben aan hoe het heurt? Je niet meer druk maken over wat anderen van jouw manier van ondernemen vinden? En daar ook nog een mooie omzet uithalen en werken met de leukste klanten?

Schijt aan hoe het heurt? Hoe dan?

Je niet druk maken om de mening van een ander is één van de allermoeilijkste dingen die er is. Vertel mij wat. Ik heb lang geprobeerd om me aan de 'regels' te houden onder professionele ondernemende vrouwen. Ongeschreven regels, dat wel. Maar ze zijn er.

Netjes verwoorden wat je vind. Verzorgd kapsel, mooie kleding, je successen delen en vooral niet te kwetsbaar zijn. En zeker niet uit de bocht vliegen met woorden als schijt, klotsende oksels en zweet in je bilnaad. Jakkes. Dat kan toch zomaar niet?

Sterker nog: Ik kreeg er pas nog een mailtje over dat dat een ware afknapper was, mijn taalgebruik. En alles wat ik dacht was: Yess! Ik val op, ben anders dan de gemiddelde vrouw, ik wordt gezien en onderscheid me van de rest.

Pepers en bananen, filterloze instagram posts, eerlijke taal. I love it!

En ik trek dus de klanten aan die he-le-maal bij mij passsen. En dat betekent dat werken een feestje kan zijn. Alleen maar omdat ik gewoon mezelf ben. Het is graag of in het geheel nie!

 

Karin met banaan

Het is ook voor jou weggelegd

Als jij al meerdere keer geroepen hebt; nu ga ik me niet meer laten beïnvloeden door anderen en eigenlijk toch nog steeds:

 • met klanten werkt die je eigenlijk niet zo leuk vind
 • een omzet draait waar je niet heul vrolijk van wordt
 • een aanbod hebt waar je niet met een sprong je bed voor uit komt
 • dingen doet in je business waar je een pest hekel aan hebt (of niet blij van wordt)
 • je wel op social media je best doet maar er geen klanten uit haalt

Dan weet je zelf ook wel, als je heel eerlijk bent, dat er een grote kans is dat je blijft ondernemen op een manier die eigenlijk helemaal niet zo goed bij je past. En je dus oneindig druk maakt om wat een ander er van gaat vinden als jij gewoon helemaal jezelf gaat zijn.

Wordt het dan nu echt geen tijd dat je het deze keer WEL anders aan gaat pakken. Waar wacht je nog op? Krijg van mij wat pepers in je business (nee niet in je reet) en doe mee met de gratis challenge: Graag of nie! Zodat ook jij tegen je klant kan zeggen: Graag of nie! Dat kan jij. Zeker weten.

En dus heb ik deze CHALLENGE in het leven geroepen

Graag of nie! is een combinatie van inspiratie, kennis, ideeën, opdrachten en direct resultaat. Na de challenge heb je:

Inspiratie om anderen te inspireren met jouw verhaal.

Kennis over hoe jij op jouw manier je onderneming gaat runnen.

Ideeën om je minder aan te trekken van wat anderen om je heen doen.

Opdrachten zodat je verder kijkt dan de 'gewone' kaders.

Resultaat omdat je gemotiveerd wordt om nu echt door te pakken.

Wat kun je verwachten?

Vier dagen lang 45 minuten waardevolle live training

 • datum 5 t/m 8 september
 • van 9:00 tot 9:45 uur
 • opnames beschikbaar (live is het leukst)
 • elke dag een opdracht
 • persoonlijke feedback
 • inclusief rondvliegende pepers
 • achter je eigen scherm
 • jij ziet mij, ik jou niet
 • om eindelijk die omzet te draaien waar je van droomt
 • dat kan alleen door je te onderscheiden van de rest
 • en geen grijze muis te zijn

Jouw investering

Paar uurtjes van je tijd, het besluit om er een succes van te maken en je mailadres.

Door het invullen van je gegevens hierboven, ga je ermee akkoord dat je mailadres wordt gebruikt voor meerdere doeleinden. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven. Maar dat wil je niet hoor 😉

Lekkur zelluf weten

Niemand verplicht jou om mee te doen. En als jij zeker weet dat je eind december relaxed op je billen kan chillen, omdat je meer omzet, klanten en plezier hebt gecreëerd dan op dit moment. Prima, dan moet je het zelf weten.

Maar.. kijk je terug naar het afgelopen seizoen en denk je: oké, ik scrolde inderdaad iets te vaak over social media, ik lag laat in de avond nog te piekeren hoe ik nu meer omzet kon maken, ik baalde soms als ik anderen wel succes zag hebben of ik maakte 100 filmpjes die ik vervolgens weer wiste en dus weer een dag niet zichtbaar was.

Scroll dan nog even terug en geef je op voor de CHALLENGE dame, want als je hetzelfde blijft doen, verandert het resultaat ook niet. Als je mee doet doe het dan niet voor mij maar helemaal voor jezelf en je business. Het is graag of nie!

FANS van Lydia maakt FANS