Members van de FAN-tastische-CLUB

Fotoshoot Karin Loeff-10

Oprichtster Karin Loeff

Nou ja, mezelf voorstellen lijkt me niet echt meer nodig. Maar ik wil je via deze weg wel even bedanken voor je lidmaatschap van deze fanatastische club vrouwen!

Als je iets mist, ideeën hebt, feedback wilt geven. Doe het gerust. Deze club is er voor jou, zodat jij samen met anderen kunt groeien met jouw onderneming.

En lees nu maar snel verder wie er nog meer lid zijn 🙂

Foto Petrina

Petrina Haak

Ik ben Petrina Haak coach in, en eigenaar van, mijn praktijk Echt-leven. Waar ik KOPP-volwassenen coach. KOPP volwassenen zijn volwassenen die opgroeide als Kind met een Ouder met Psychische Problemen. Als toegepast psycholoog, Body Based Trauma worker en als doorbraak coach begeleid ik mensen van overleven naar Echt-leven.

Trauma doorleven en bevrijden, hechting , lichaamswerk, veiligheid, familie systeem (opstellingen en oefeningen), communicatie, emotioneel gezond leven, grenzen werk Alles voor bevrijding, genezing en herstel van jou als volledig mens.

Niet alleen coach ik door te praten juist ook door oefeningen te geven, je brein nieuwe paden te leren en vooral mijn grootste kracht:

Aanwezig zijn waar anderen niet bij jou aanwezig durfde, konden of wilden zijn.

Foto lize

Lize Roest

Ik ben Lize Roest en als coach loop ik graag een stukje met je mee om thuis te komen in jezelf, waar God al is als de oorsprong van je leven.

Door de vele processen van het leven zelf te hebben doorlopen, ben ik bij mijn hart uitgekomen. Ik word blij van mensen die terug in hun kracht komen en zichzelf hervinden zoals ze bedoeld zijn. Het heeft mijn interesse te ontdekken hoe de ander, door alle omstandigheden heen, gevormd is en samen te zoeken naar een nieuwe vorm in hoe het anders kan.

Ik ben auteur van het boek ‘verlangen naar thuis’ en voorjaar 2024 komt mijn tweede boek uit: ‘het GOUD in de woestijn’.

Daarnaast geef ik trainingen aan collega coaches, hulpverleners en begeleiders over de coach methode zonnekind/schaduwkind i.c.m. verdiepende onderwerpen. Door de gebrokenheid heen ben je een diamant die schittert. Je bent geliefd en je bent oké zoals je bent. Mijn motto in het leven is: God maakt van fout GOUD.

Foto Jenneke

Jenneke de Roos

Ik ben Jenneke de Roos Ervaringsdeskundige Praktische nabestaande begeleider.

Nadat de begrafenisondernemer de deur uit gaat sta je er met mij niet alleen voor.

Ik ben jouw luisterende oor, sta voor en naast je met het regelen van de administratie, spullen verdelen of het huis leeg maken.

Ik neem je 12 weken aan de hand zodat jij er niet alleen voor staat in het accepteren van het leven zonder je dierbare of partner.

Foto Renate

Renate Verstraaten

Ik ben Renate Verstraaten. Ik ben jurist en eigenaar van een webshop. Verder ben ik actief in redactie van juridisch mbo onderwijs materiaal.

Als jurist help ik klanten aan een goede juridische fundering van hun onderneming. Het geeft duidelijkheid voor jezelf en je klant en het helpt een hoop gedoe achteraf te voorkomen.

In mijn webshop kan ik mijn creatieve ei kwijt en ontwikkel ik kadopakketten en relatiegeschenken voor ondernemers. Vaak met een juridisch tintje, maar zeker niet altijd!

Foto Mirjam

Mirjam Broekhof

Ik ben Mirjam en samen met mijn man en dochters woon ik in Culemborg.

Opgeleid tot journalist, maar alweer heel wat jaren werkzaam als fotograaf. Begonnen als bruids- en familiefotograaf, maar in 2020 heb ik het roer omgegooid en sinds die tijd fotograaf ik met veel plezier vrouwelijke ondernemers.

Ik vind het geweldig om ze te helpen met hun online zichtbaarheid. Foto’s voor ze te maken waar ze trots op kunnen zijn en die ze kunnen gebruiken voor hun social media en website.

Naast de fotoshoots organiseer ik ook netwerk fotowandelingen voor ondernemers. Tijdens deze activiteit wandelen we gezellig samen, netwerken we en wisselen we ideeën uit, terwijl ik ook portretfoto's maak van de deelnemers.

Foto Beatrix

Beatrix Willemsen

Mijn naam is Beatrix Willemsen, heel kort door de bocht: ik help mijn cliënten om bij hun gevoel te komen, om dat wat er is te laten zijn en er woorden aan te kunnen geven.

Thema's waar ik ik veel mee werk zijn hechting, veiligheid, emotieregulatie, (kleine kind) traumaverwerking, rouw en verlies.

Dit doe ik door gesprekken, maar ook door de stilte, door inzicht gevende opdrachten (ook in groepsverband), opstellingen en alles wat nodig is om tot de kern te komen.

Foto Patty

Patty Rietveld

Na een lange carrière in loondienst ben ik in 2020 mijn onderneming gestart met als doel mijn leven zo in te richten met meer tijd en aandacht voor mijn gezin en voor dingen die ik leuk vind om te doen. 

Als juridisch virtual assistant werk ik voor en met advocaten zodat zij hun aandacht kunnen richten op het bijstaan van hun cliënten. Door secretariële, administratieve en organisatorische taken van hen over te nemen werken we samen aan de groei van hun praktijk. 

Daarnaast word ik door advocatenkantoren ingeschakeld als interim juridisch secretaresse wanneer de continuïteit op het secretariaat onder druk staat. 

Mensen helpen en praktische oplossingen aandragen is mijn eerste natuur en dat maakt mijn vak ook zo leuk. 

Foto Marian Schouten van Loon

Marian Schouten

Ik ben Marian Schouten van Loon en samen met mijn zus eigenaar van Van Loon Kwaliteitskaas. Wij staan op de markt en verkopen kaas, worst, salades en noten. Het verkopen van deze producten is onze passie en doen we met veel plezier.

Wij vertellen de klant wat de mogelijkheden zijn in kaasplankjes voor bij de borrel of als dessert, of het nu gaat om harde kazen of buitenlandse kaasjes. Het mooiste is om de klant met een vrolijk gezicht naar huis zien gaan met een tasje vol lekkers.

 

Foto Henrieke

Henrieke Geschiere

Even voorstellen, Henrieke, 27 jaar, Eigenaar van Henrieke’s kindermode & meer. Ik maak kinderkleding op maat en gepersonaliseerde artikelen.

Van kleins af aan was ik altijd al graag creatief bezig maar toen mijn oudste neefje 4 jaar terug geboren werd heb ik pas het naaien ontdekt.

Ik vond het leuk om voor hem kleding te maken. Na een tijdje kwam het idee om een bedrijf te starten om voor ieder kind unieke kleding te maken.

Het kledingmerk Jeluna komt voort uit de 3 oudste neefjes en nichtje. Dit heb ik zo gedaan omdat hun de inspiratie zijn geweest om te beginnen met naaien.

WhatsApp Image 2023-06-20 at 12.50.06

Sandra de Ruiter- Schalkwijk

Ik ben Sandra en woon met mijn man en 3 dochters in het mooie Brabantse dorpje Veen aan de maas, waar ik graag wandel en fotografeer.

Ik heb een salon aan huis, op de 1ste verdieping waar ik haren knip en nagels lak met gellac op de natuurlijke nagel.
In de salon heb ik natuurlijke/organic/biologische producten van de merken Loveli, Botanical Beauty, Nook en HappySoaps.

Elke dag maak je bewuste keuzes. Meer te bewegen en gezonder te leven. Maar weet je eigenlijk wat je op je huid smeert? 60% van wat je smeert, komt namelijk in je bloedbaan terecht. Letterlijk 60%.

Ik adviseer en informeer daarom klanten over natuurlijke huidverzorging en waarom dit zo belangrijk is voor de huid.

Daarom is mijn lijfspreuk: "Als je het niet kunt eten, smeer het dan ook niet op je huid"

Je bent welkom, ik zie je graag.

ByTessFotografie-89

Jeltje van Wijngaarden

Onder de naam GaandeWerk ondersteun ik werkgevers bij personeelszaken en verzuimbegeleiding.

Bij de ondersteuning van personeelszaken kan gedacht worden aan het opstellen of controleren van arbeidsovereenkomsten en/of reglementen, CAO vragen of begeleiding bij de beeindiging van een arbeidsovereenkomst. Kortom ondersteuning bij alle juridische formaliteiten bij indiensttreding, gedurende het dienstverband of bij uitdiensttreding.

Verzuimbegeleiding is met name gericht op langdurige arbeidsongeschiktheid. Ik ondersteun bij het zetten van de juiste stappen op het juiste moment gedurende de periode van ziekte. Dit om werkgevers daarin te ontlasten en de contacten tussen de diverse partijen te onderhouden.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

FANS van Lydia maakt FANS