Laden Evenementen

Content creeër dag

De content creeër dag is voor jou als je:

 • soms gewoon even niet weet wat je moet schrijven
 • meer klanten wilt uit social media
 • het niet altijd lukt om consequent zichtbaar te zijn
 • een schop onder je reet nodig hebt
 • je weet dat er (nog) meer uit je social media kanaal te halen is
 • niet altijd door hebt dat je echt een verhaal te vertellen hebt

Social media, heb jij er een haat/liefde verhouding mee? Je bent niet de enige, sterker nog. Dat zou ik ook hebben als ik geen klanten zou halen uit mijn Instagram account. Maar gelukkig heb ik een manier ontdekt hoe ik met enige inspanning (het komt niet zomaar aanwaaien) er meer liefde voor voel dan haat. Als je het goed inzet kan het namelijk een hele mooie manier zijn om jouw potentiële klanten te bereiken. Of om samenwerkingen te starten. En om je product te verkopen.

Wat gaan we doen precies doen op de content creeër dag?

– In de ochtend gaan we aan de slag met de vragen: Voor wie, wat en waarom maak ik content? En wat willen mijn volgers horen zodat ze met me willen werken?
– In de middag ga je aan je eigen tafel, in alle rust, meerdere posts schrijven. Heb je inspiratie of hulp nodig dan kom je aan mijn tafel zitten en help ik je verder en sparren we erover.
– Er zijn ook twee momenten dat je je content aan de andere deelnemers en mij kan laten lezen voor feedback. Om je teksten nog beter te maken.

Daarnaast kun je netwerken en elkaar leren kennen onder het genot van je zelf meegebrachte lunch. Voor koffie, thee, fris en wat lekkers wordt heel de dag gezorgd.

Dit is wat Marian zei:
“Wat was het een ontzettend leuke, leerzame dag bij Karin. Door haar positieve energie, interesse en enthousiasme heb ik geleerd hoe te communiceren, te plannen, zichtbaar te worden en nog zoveel meer. Super bedankt!”

Wat neem je mee uit deze dag? Jij:

 1. hebt (weer) helder voor wie je de content gaat maken.
 2. weet wat je wilt delen en zal zo makkelijker onderwerpen kunnen bedenken
 3. krijgt weer zin en inspiratie inspiratie om consequent zichtbaar te zijn
 4. hebt meerdere teksten geschreven die het waard zijn om te gaan plaatsen en die je doelgroep raken
 5. bent even uit de waan van de dag gestapt en hebt áán je bedrijf gewerkt
 6. hebt ook van de collega ondernemers geleerd en je netwerk uitgebreid
 7. gaat voldaan naar huis, met energie voor 10!

Daarnaast kun je de opgedane kennis de eerstvolgende jaren toepassen in je marketing systeem, en zo je skills alleen nog maar verbeteren. Alles om meer klanten te kunnen helpen, met plezier te ondernemen en op een makkelijkere manier je winst te verhogen.


Ik (Karin) heb zelf meer dan 20 jaar ervaring in klant communicatie. Daarnaast heb ik meerdere trainingen gedaan op het gebied van social media. Maar het belangrijkste is dat ikzelf ongeveer 70% van mijn klanten bereik via social media. Niet door een perfecte tijdlijn, maar door verbinding te maken met mijn volgers. Wil jij dat ook leren? Doe dan mee met de content creeër dag op 14 mei in de buurt van Woudrichem.

Je kunt je hier opgeven. Tot dan!
Heb je nog vragen mail dan naar: info@liefsvankarin.nl

Gegevens

Datum:
14 mei
Tijd:
09:30 - 16:00
Kosten:
€97