Laden Evenementen

God in je business 2-daagse

Samen verbinden, met God en elkaar is zo waardevol! Voor de derde keer organiseer ik deze 2-daagse waarin leiderschap centraal staat. Samen met Beatrix Willemse van Steady coaching duiken we de diepte in. Naast bidden, zingen, leren en mooie gesprekken is er ook ruimte voor veel lol en gezelligheid.

Ook zijn er stilte momenten gedurende deze twee dagen, zodat je tot rust ‘moet’ komen. Al het eten, drinken en de materialen worden verzorgd. Je slaapt met twee personen op één kamer. Is dat een probleem? Dan is alleen slapen ook een optie, vraag gerust naar de mogelijkheden. Er zijn twee badkamers die we samen delen, elke kamer heeft wel een eigen wastafel.

Woorden van de vorige deelnemers: Verrijkend, diep geraakt, bemoedigend, verrassend, verwondering, veilig, bevestiging, liefde, zakdoeken 😉

De enige voorwaarde die er zijn om mee te kunnen: Je bent een vrouwelijke ondernemer en je wilt met God je business inrichten. In welke kerk je zit, of je veel bijbelkennis hebt of in wat voor branche je werkzaam bent maakt helemaal niet uit.

Investering: 450 euro excl btw.

Heb je vragen of wil je je opgeven? Neem dan hier contact met me op.

Gegevens

Begin:
15 maart / 10:00
Einde:
16 maart / 17:00

Locatie

Limburg