Laden Evenementen

U bevindt zich hier – challenge

Denk even aan een mooi wandelpad in een bos. Waar een bord staat met een grote pijl: U bevindt zich hier. Het is niet alleen fijn om te weten waar je bent, maar ook nodig om je vervolgroute uit te stippelen. Je weet pas of je links, rechts, rechtdoor of misschien wel terug moet als je weet waar je bent.

In deze 3-daagse challenge neem ik je mee door een aantal vragen die je jezelf mag gaan stellen. Met onderwerpen zoals financiën, je missie en visie, je klant en je werkhouding. Waar sta je op dit moment? En hoe blij wordt je daar van?

Deze vragen zorgen ervoor dat je kunt gaan bepalen wat er nodig is om een volgend punt op je ondernemrsreis te behalen.

Ik zorg onderweg in de challenge voor:
– Energie om het vol te houden
– Inzichten die je langs obstakels helpen
– Een blarenpleister als het even lastig wordt
– En natuurlijk voor gezelligheid 

De challenge is op 27, 28 en 29 mei. Elke ochtend om 9.00 uur in mijn besloten facebook groep.
Jij ziet mij wel, maar ik jou niet. Je kunt dus gerust met je ontbijt voor je neus mee doen.
Als je er een keer niet bij kan zijn is dat niet erg, je kunt de live gewoon terugkijken. Het is natuurlijk wel het fijnst om live aanwezig te zijn. Zodat je de energie van de groep ook mee krijgt en dat helpt weer om het vol te houden.

Aan het eind van de challenge weet jij waar je staat met je onderneming en ook op sommige persoonlijke vlakken. En kun je vervolgens zelf of met mij de route uitstippelen waar je heen wilt.

Als je al vaker hebt meegedaan met een challenge weet je dat het een feestje is om samen met mij de dag te beginnen. Heb je nog nooit mee gedaan? Aanrader, het zet je zoiezo in beweging, laat je nadenken en je groeit als mens en met je bedrijf zodat je weer met een frisse blik verder kunt.  Daarnaast is het ook altijd leuk om weer nieuwe vrouwen te leren kennen in de facebookgroep. Je netwerk uitbreiden is altijd een goed idee.

Wat vorige deelnemers zeiden:

En meedoen is gewoon gratisss. Dus ben jij erbij? Geef je dan hier nu op.

Gegevens

Begin:
27 mei / 09:00
Einde:
29 mei / 10:00
Kosten:
Gratis