De FAN-tastische-CLUB voor vrouwelijke ondernemers

WhatsApp Image 2022-10-13 at 21.13.10

We hebben een clubje opgericht..

Jij hoort erbij.  Dappere vrouw, ondernemer en nog zoveel meer. Je werkt, bikkelt door, bent gedreven en voelt vanbinnen een vuurtje zodat je elke keer weer verder gaat waar anderen allang gestopt zouden zijn. En het lukt je. Maar vaak alleen.

Hoe fijn zou het zijn om een groep vrouwen om je heen te hebben die ook hun business bouwen, waar je dingen mee kunt delen, inspiratie op kunt doen en gemotiveerd wordt om stappen te zetten. Maar waar je niet verplicht elke drie weken mee af hoef te spreken op tijdstippen wat je nou net niet uit komt?

Waar je geen verantwoording aan hoeft af te leggen maar waar je wel door uitgedaagd wordt om er voor te gaan. Dat creëer ik voor jou met het membership van de FAN-tastische-CLUB.

Wat houdt het in?

 • chilli-g56c9381aa_640

  Het doel van deze club is samen groeien en bouwen aan je business. Het is mijn verlangen om een plek te faciliteren waar vrouwelijke ondernemers elkaar ontmoeten, verbinden en zichzelf kunnen zijn. Zonder masker te hoeven dragen. Gewoon open en eerlijk.

Mijn motto: Wil je meer ontvangen? Start dan met geven!

 • chilli-g56c9381aa_640

  Het membership is zo ontworpen dat je niet dagelijks bezig bent met de club (je hebt al genoeg te doen) maar wel vaak geïnspireerd wordt en het gevoel deel uit te maken van een groter geheel.

 • chilli-g56c9381aa_640

  Het is voor elke vrouwelijke ondernemer die een business runt. Klein, groot, zzper of werkgever. Waar je woont in Nederland maakt ook niet uit.

 • chilli-g56c9381aa_640

  De prijs is bewust klein zodat het voor iedereen mogelijk en aantrekkelijk is om in te stappen. Zo zal er een grote groep ontstaan en wordt de kans steeds groter op dames waar je echt mee matcht.

Fotoshoot Karin Loeff-10

Waar heb je recht op als member?

Het belangrijkste is dat we een community bouwen met vrouwelijke ondernemers die sterk staat en waar je samen mee op ondernemersreis gaat. Dit houdt het in:

 • bananas-g076f39e8e_640

  Elke periode organiseer ik maar liefst twee inspiratie dagdelen. We gaan netwerken, vraagstukken aan elkaar voorleggen en ontvangen daardoor tips en nuttige feedback.  Zodat je kunt groeien met je bedrijf maar er ook klanten en/of samenwerkingen aan over kunt houden. En het is daarnaast ook super gezellig en informeel. Je kunt gewoon jezelf zijn.

 • bananas-g076f39e8e_640

  Je krijgt toegang tot de online FAN-tastische-CLUB omgeving. Hierin wordt elke maand kennis gedeeld over klant communicatie, content ideeën voor social media of over andere onderwerpen waar je tegenaan kunt lopen in je bedrijf.

 • bananas-g076f39e8e_640

  Er hoort ook een sparringsessie van een half uur met mij bij. Even 1 op 1 helemaal over jouw business brainstormen is heel waardevol. Van tevoren mail je mij waar je het over wilt hebben en dan kun je hem gewoon in mijn agenda inplannen.

BONUS:

 • bananas-g076f39e8e_640

  Er is altijd een toffe aanbieding die het kwartaal geldig is wanneer je lid bent speciaal voor members. Dit kan korting zijn op een live dag of iets anders ludieks.

Wat investeer jij en wat heb je eraan?

Je hoort erbij, je hoort erbij.. Want jij hebt iets te brengen, je hebt goud, talent, kennis en plannen dus ben je van grote waarde voor mij en de andere members. En wij zijn dat ook voor jou:

 • chilli-g56c9381aa_640

  Je lift mee op de energie en kennis van de groep en mij. En dat kunnen we soms goed gebruiken in het ondernemersleven weet ik uit ervaring.

 • chilli-g56c9381aa_640

  Je leert nieuwe mensen kennen, kunt samenwerkingen starten en breidt zo je netwerk uit. Dat betekent meer naamsbekendheid.

 • chilli-g56c9381aa_640

  Je gaat groeien met je business omdat er kennis gedeeld wordt over verschillende onderwerpen en je deze kunt implementeren in jouw bedrijf of leven.

 • chilli-g56c9381aa_640

  Je gaat intunen op je bedrijf en met mij brainstormen. De ideeën vliegen je dan om de oren waar jij je voordeel weer mee kunt doen.

 • chilli-g56c9381aa_640

  En je ziet regelmatig mijn blije hoofd voorbij komen. Wat wil je nog meer?

 • chilli-g56c9381aa_640

  En natuurlijk ontvang je een cadeautje als je lid wordt.

Jouw investering is maar 97 euro. (ik zei toch dat het een belachelijk laag bedrag is)

Praktische info:

Het volgende kwartaal loopt van oktober t/m december.

 • 10 oktober: Een inspiratie ochtend van 9.30 tot 11.30 uur.
 • 6 november:  Een inspiratie ochtend van 9.30 tot 11.30 uur.
 • 14 december: Een inspiratie avond van 19.00 tot 21.00 uur.
 • Je geeft aan bij welke twee live momenten je aanwezig bent. (alledrie is ook mogelijk, dan komen er extra kosten bij)
 • Wanneer jij wilt: Een half uur sparren 1 op 1 over je business.
 • Elke maand: Een training/video/checklist over verschillende onderwerpen over het ondernemerschap.
 • Exra bonus: 25 euro korting op een ticket voor het 'kerst in je business' event op 19 december 2023.

Als je net als mij eigenlijk niet zo van clubjes houdt

Dan zit je hier juist goed!

Deze club vrouwen is namelijk net even anders dan de andere clubjes waar je jezelf mooier moet voor doen dan dat je bent. Hier mag je gewoon eerlijk zijn dat je er soms helemaal geen zin in hebt. Of dat je je af en toe afvraagt waar je eigenlijk aan begonnen bent. Je hoeft geen filter te gebruiken en zeker niet in een mantelpakje te verschijnen.

Maar deze club is een club van echte vrouwen. Sterke vrouwen, die ondanks tegenslag of falen, vallen en weer opstaan. Toch door gaan waar een ander allang was gestopt. En telkens weer streeft naar resulaat voor haar klant en haar onderneming.

Deze club is serieus goed aan het ondernemen. Maar maakt het niet te serieus en kan humor zeer waarderen. Bij anderen en zichzelf. Als jij je tussen zulke vrouwen thuis voelt zal deze FAN-tastische-CLUB een grote meerwaarde leveren in jouw onderneming en in jouw persoonlijke leven. Kom erbij, je hoort erbij!

FANS van Lydia maakt FANS