De FAN-tastische-CLUB voor vrouwelijke ondernemers

CLUB 2

We hebben een clubje opgericht..

Jij hoort erbij.  Dappere vrouw, ondernemer en nog zoveel meer. Je werkt, bikkelt door, bent gedreven en voelt vanbinnen een vuurtje zodat je elke keer weer verder gaat waar anderen allang gestopt zouden zijn. En het lukt je. Maar vaak alleen.

Hoe fijn zou het zijn om een groep vrouwen om je heen te hebben die ook hun business bouwen, waar je dingen mee kunt delen, inspiratie op kunt doen en gemotiveerd wordt om stappen te zetten. Maar waar je niet verplicht elke drie weken mee af hoef te spreken op tijdstippen wat je nou net niet uit komt?

Waar je geen verantwoording aan hoeft af te leggen maar waar je wel door uitgedaagd wordt om er voor te gaan. Dat creëer ik voor jou met het membership van de FAN-tastische-CLUB.

Wat houdt het in?

 • Het doel van deze club is samen groeien en bouwen aan je business.

Mijn motto: Wil je meer ontvangen? Start dan met geven!

 • Het membership is zo ontworpen dat je niet dagelijks bezig bent met de club (je hebt al genoeg te doen) maar wel vaak geïnspireerd wordt en het gevoel deel uit te maken van een groter geheel.
 • Het is voor elke vrouwelijke ondernemer die een business runt. Klein, groot, zzper of werkgever. Waar je woont in Nederland maakt ook niet uit.
 • De prijs is bewust klein zodat het voor iedereen mogelijk en aantrekkelijk is om in te stappen. Zo zal er een grote groep ontstaan en wordt de kans steeds groter op dames waar je echt mee matcht.
Fotoshoot Karin Loeff-10

Waar heb je recht op als member?

Het belangrijkste is dat we een community bouwen met vrouwelijke ondernemers die sterk staat en waar je op terug kunt vallen. Er komt een 'geheime' plek op het internet waar we elkaar kunnen ontmoeten en waar je al je vragen kunt stellen. (deze plek is nog in ontwikkeling) Maar er is meer:

 • Elk kwartaal starten we met een groei en focus ochtend met alle members. Een uur online. Je gaat je doel stellen voor het aankomende kwartaal en de taken opschrijven en inplannen die echt belangrijk zijn.
 • Elk kwartaal heeft een ander onderwerp en zal er kennis gedeeld worden door mij en/of een collega ondernemer.
 • Er wordt een netwerkbijeenkomst georganiseerd zodat je met andere members kennis kunt maken en kan netwerken en sparren.
 • Je mag één issue voorleggen waar je tegen aan loopt in je bedrijf via de mail aan mij. Zodat ik je advies kan geven en helpen naar de volgende stap. We kunnen dit via de mail bespreken of je plant een sessie in van een half uur met mij via mijn online agenda.
 • Er is altijd een toffe aanbieding die het kwartaal geldig is wanneer je lid bent speciaal voor members. Dit kan korting zijn op een live dag of iets anders ludieks.

Wat investeer jij en wat heb je eraan?

Je hoort erbij, je hoort erbij.. Want jij hebt iets te brengen, je hebt goud, talent, kennis en plannen dus ben je van grote waarde voor mij en de andere members. En wij zijn dat ook voor jou:

 • Je start het kwartaal met een doel dus schiet niet meer met losse flodders maar werkt veel doelgerichter.
 • Je lift mee op de energie en kennis van de groep en mij. En dat kunnen we soms goed gebruiken in het ondernemersleven weet ik uit ervaring.
 • Je leert nieuwe mensen kennen, kunt samenwerkingen starten en breidt zo je netwerk uit. Dat betekent meer naamsbekendheid.
 • Je gaat groeien met je business omdat er kennis gedeeld wordt over verschillende onderwerpen en je deze kunt implementeren in jouw bedrijf of leven.
 • En je ziet regelmatig mijn blije hoofd voorbij komen. Wat wil je nog meer?
 • En natuurlijk ontvang je een cadeautje als je lid wordt.

Jouw investering voor dit hele eerste kwartaal is maar 97 euro. (ik zei toch dat het een belachelijk laag bedrag is)

Praktische info voor het kwartaal vanaf begin juni

 1. Het eerste kwartaal loopt van juni t/m september. Dat zijn inderdaad vier maanden, dit omdat er een zomervakantie in zit.
 2. De eerste focus en groei ochtend is op maandag 5 juni van 10.00 tot 11.00 uur. (deze wordt ook opgenomen en kun je later terug kijken)
 3. De netwerkbijeenkomst is op maandag ochtend 11 september. (locatie volgt later)
 4. Speciaal aanbod: 100 euro korting op de content creëerdag op 13 juni. Hier vind je alle info. Max 5 deelnemers. Als er meer dan vijf aanmeldingen komen plan ik nog een datum.

Als je net als mij eigenlijk niet zo van clubjes houdt

Dan zit je hier juist goed!

Deze club vrouwen is namelijk net even anders dan de andere clubjes waar je jezelf mooier moet voor doen dan dat je bent. Hier mag je gewoon eerlijk zijn dat je er soms helemaal geen zin in hebt. Of dat je je af en toe afvraagt waar je eigenlijk aan begonnen bent. Je hoeft geen filter te gebruiken en zeker niet in een mantelpakje te verschijnen.

Maar deze club is een club van echte vrouwen. Sterke vrouwen, die ondanks tegenslag of falen, vallen en weer opstaan. Toch door gaan waar een ander allang was gestopt. En telkens weer streeft naar resulaat voor haar klant en haar onderneming.

Deze club is serieus goed aan het ondernemen. Maar maakt het niet te serieus en kan humor zeer waarderen. Bij anderen en zichzelf. Als jij je tussen zulke vrouwen thuis voelt zal deze FAN-tastische-CLUB een grote meerwaarde leveren in jouw onderneming en in jouw persoonlijke leven. Kom erbij, je hoort erbij!

FANS van Lydia maakt FANS