Gaan met die banaan

In een korte maar krachtige samenwerking, groeien in omzet, plezier en impact!

Je bent er klaar voor

Er is iets wat niet helemaal lekker loopt. Het sluimert. Blijft irritant hangen in je achterhoofd. Je weet dat je er wat mee moet doen.

Maar je hebt geen zin in een tijds investering van maanden waarmee de kans groot is dat je nog steeds die stappen niet zet die nodig zijn om te groeien.

Het liefst wil je vandaag nog dat het is opgelost. Even sparren, een frisse blik, een plan van aanpak en hulp bij de uitvoering zou zeer welkom zijn. 

Precies dát kan ik voor jou zijn. Die praktische business coach die jou ziet, adviseert, meedenkt en ook nog eens dingen voor je handen uit neemt. Een ideale mix om jou te helpen groeien.

52HR groot bestand

Waar kun je in vast lopen:

 • bananas-g076f39e8e_640

  Je hebt een nieuw product of dienst bedacht en wilt dit lanceren. Maar welke stap zet je wanneer, en hoe maak je jouw klanten net zo enthousiast als jij zelf bent?

 • bananas-g076f39e8e_640

  Je moet een keuze gaan maken tussen de dingen die je doet. Want zo nog langer doorrennen gaat je je gezondheid, energie of vriendschappen kosten. Maar wat zijn de dingen die echt bij je passen en hoe ga je dat communiceren naar je klanten?

 • bananas-g076f39e8e_640

  Je hebt te weining omzet. Het is niet leuk, maar je moet toegeven dat je in loondienst meer verdiende voor minder uren werk. Welke dingen kun je doen om meer winst te maken zodat je een voldaan gevoel hebt over je bankrekening aan het eind van de maand?

En er kunnen nog heel veel andere dingen in de weg zitten. Soms klein, soms groot. Waardoor je telkens het gevoel kan hebben. 'Ik weet dat er meer in zit, maar hoe haal ik dat eruit?'

Geen maanden lang gedoe

Een gaan met die banaan project is een samenwerking van drie tot acht weken. Afhankelijk van de acties die we gaan doen en hoe snel we stappen zetten die nodig zijn om het doel te bereiken.

 • chilli-g56c9381aa_640

  In ons eerste gesprek van 1,5 uur inventariseren we welk (realistisch) doel je wilt behalen.

 • chilli-g56c9381aa_640

  We maken een plan van aanpak op basis van jouw behoefte.

 • chilli-g56c9381aa_640

  We leggen daarin vast welke dingen jij, en welke dingen ik ga doen. We verdelen onze taken.

 • chilli-g56c9381aa_640

  En gaan samen voor een goed resultaat zorgen. Of dat nu meer rust, omzet, overzicht, klanten, winst of iets anders is.

Ik besteed in ons project gemiddeld 10 uur aan de taken die ik voor je uitvoer. En daarnaast hebben we een begin en eind strategie sessie en onbeperkt contact via whats app of mail.

Aan het eind van onze samenwerking heb je meer voor elkaar gebokst, dan je in je eentje in een half jaar zou doen.

WhatsApp Image 2023-08-24 at 15.25.10 (1)

Ik doe wat ik zeg, en ik zeg wat ik doe. Dat verwacht ik ook van jou. Dit project doen we samen. De uitdagingen pakken we samen aan. En ook het succes, vieren we samen. (het liefst met taart)

Wat doe ik voor jou?

 1. Zoiezo ben ik je sparringspartner en je klankbord als je even wilt spuien. Leuke of minder leuke dingen.
 2. Daarnaast ben ik heel goed in klantcommunicatie in welke vorm dan ook. Ik kan content schrijven, feedback geven, klantonderzoek uitvoeren, mensen bellen, interviewen, organiseren of jou met de jusite mensen matchen.
 3. Je krijgt van mij veel creatieve en nieuwe ideeën om jouw uiteindelijke doel te behalen.
 4. En ik geloof in je. En misschien is dat naast alle adviezen en praktische dingen wel het aller-belangrijkste.

 

Je investering is 997 euro. Die mag je ook in twee termijnen betalen.

2023-10-28 19_58_42-lydiamaaktfans - Google Zoeken
WhatsApp Image 2023-08-24 at 15.25.11

Belangrijk om te weten:

 • bananas-g076f39e8e_640

  Dit project is alleen wat voor je als je snel, goed en met energie aan de bak wilt.

 • bananas-g076f39e8e_640

  Ook past het bij je, als het nodig is, dat je uit je comfortzone wilt stappen.

 • bananas-g076f39e8e_640

  Je houdt van whatsapp (is een must) want daarmee hebben we het meeste contact.

 • bananas-g076f39e8e_640

  Je voelt lichte spanning om deze samenwerking aan te gaan, maar de drive en de passie om te groeien en je klanten optimaal te helpen overheerst.

 • bananas-g076f39e8e_640

  Soms vindt je dingen loslaten best een opgave, maar als je ziet dat het werkt geeft het rust en kun je vertrouwen dat het goed komt.

Als we dit project samen aan gaan, dan is de tijd van groeien in je onderneming maar ook voor jou als mens aangebroken. Voor jou persoonlijk en jouw ontzettende mooie business waarin je zoveel te brengen hebt. Ik zie er naar uit.

FANS van Lydia maakt FANS

Karin stelde de juiste vragen op een manier waarbij ik mijzelf kon zijn en tegelijkertijd uitgedaagd werd buiten mijn comfortzone te treden. Hierdoor kwam ik net die stap verder in mijn bedrijf die ik alleen steeds maar niet kon zetten. Ook kon Karin snel tot de kern komen en orde scheppen in de chaos in mijn hoofd.
Naast goede adviezen en veel creatieve ideeën is ze ook een coach met een heerlijke dosis nuchterheid en humor. Een aanrader!

Melanie van der Heijden

Coaching en Atelier

Heb een heel inspirerend moment gehad met Karin! Binnen een uur lag er een plan de campagne. Karin is de beste in het boven halen van de behoefte van je klant, zodat jij, als ondernemer, de volledige klantreis met ze kunt maken, van begin tot eind! Grote dank! #zeertevredenklant.

Nathalie de Boer

Close en Counter

Karin heeft in no-time een vragenlijst opgesteld voor een klantonderzoek. Ze heeft snel door waar het om gaat. Hoe je de juiste informatie boven tafel krijgt. Ik vond het prettig samenwerken met Karin omdat je 'gewoon' jezelf kunt zijn. Je hoeft je niet anders voor te doen, dat doet zij ook niet. 🙂 Karin was voor mij een sparringpartner, zoals je met een collega zou doen. Even een frisse blik en wat andere woorden doen wonderen.

Annemieke van Lieshout

Samen aan zet