Ga voor GOUD!

Geen vip-high-end-vega-klimaatneutraal aanbod en ander hip gedoe. Maar ik loop gewoon drie maanden met je mee, sta naast je, ik ga vooruit en vang je op. Zodat jij eindelijk is gaat doen wat je moet doen. Dat is pas goud.

Je bent er klaar voor

Je bent klaar met tijdelijke oplossingen. De dingen die voor anderen werken, werken voor jou niet. Jij voelt aan alles dat het moment gekomen is dat het op jouw manier mag.

Je wilt NU stappen zetten. Vooruit komen. Knopen doorhakken. Het moet er onderhand maar is van komen dat jij echt gaat doen wat er lange tijd verborgen zit achter slot en grendel. Maar hoe in vredesnaam?

Tadaa, ik heb de sleutel. En ik ontgrendel met liefde het goud in jou, het wordt tijd, de hoogste tijd om in het plan te lopen dat voor jou bedoeld is.. (lekker dramatischa geschreven hé?)

52HR groot bestand

Maar je snapt vast mijn punt. Het zit zo:

 • bananas-g076f39e8e_640

  Je bent bang om een beslissing te nemen. Want wat als je het niet kan, wat als het tegenvalt, wat als niemand op jou zit te wachten, wat als je door de mand valt?

 • bananas-g076f39e8e_640

  Je overtuigt jezelf én anderen ervan, die ook potentie zien in jou, dat het zo ook wel goed gaat. Maar je voelt het schuren, irriteren, het sluimert.

 • bananas-g076f39e8e_640

  En je gaat door met hoe je het al die tijd gedaan hebt. Maar je weet diep van binnen: Het moet anders.

Jouw goud is goud waard

Je ziet het vaak niet van jezelf. Want wat jou en je bedrijf bijzonder maakt, is voor jou juist zo gewoon. Jij doet het met twee vingers in je neus, bijna te makkelijk.

 • chilli-g56c9381aa_640

  Maar wat nou als je wel zou gaan doen wat nu misschien nog groots en meeslepend lijkt?

 • chilli-g56c9381aa_640

  Stel dat het lukt, stel.. Hoe zou dat er dan uit zien?

 • chilli-g56c9381aa_640

  Wat zou dat betekenen voor jou, je gezin, je klanten?

 • chilli-g56c9381aa_640

  Wat heb je te verliezen?

Ik zou je nu door elkaar willen rammelen. Niet omdat ik je niet leuk vind, sterker nog, als jij nu nog steeds aan het lezen bent is de kans groot dat wij heel goed bij elkaar passen. Juist daarom. Omdat ik zo goed weet hoe het voelt als je nog niet echt doet waarvoor je hier op deze aardbol bent gezet.

WhatsApp Image 2023-08-24 at 15.25.10 (1)

En dat gevoel gaat niet weg door even een tijdelijke leuke actie te bedenken. Ook niet door je logo te veranderen of door iemand in te huren voor je marketing. Verandering begint bij jou. Van binnen uit. Een besluit in je hart dat het nu de tijd is om de echte jij te laten zien. 

Al doe je het met een luier aan en schijt je zeven kleuren. Sorry als je een beelddenker bent of net aan het lunchen bent. Maar ik denk dat je mijn boodschap nu wel begrijpt. Gaan, vandaag nog, want er komt geen beter moment dan nu.

 1. Als we samen voor goud gaan loop ik drie maanden naast je
 2. Je krijgt vooraf huiswerk om alvast wat dieper na te denken over wat je echt wilt
 3. We starten met een strategiesessie van twee uur en halen de onderste steen boven
 4. We maken een plan, zonder plan worden het losse flodders
 5. We spreken elkaar elke twee weken online, via whatsapp of de mail
 6. Daarnaast kun je me altijd 'lastig' vallen met je vragen, dilemma's, struggels, of dingen die je wilt vieren (ik hou van monchoutaart met bastogne bodem, ik zeg het maar vast)
 7. Naast onze gesprekken ben ik elke maand 2 uur in te zetten om mega goede content te maken, gratis weggevers te checken, je klanten vragen te stellen, social media planningen te maken of je te voorzien van inhoudelijke feedback op jouw klantcommunicatie

Je investering is 1997 euro. Deze mag je ook in drie termijnen betalen van 697 euro.

Ik snap het, het is geen kattenpis, Het is serieus geld. Maar wat als je het niet doet? Wat gaat het je dan kosten?

Het gaat ten koste van jezelf, en jij bent veel meer waard dan dat.

2023-10-28 19_58_42-lydiamaaktfans - Google Zoeken
WhatsApp Image 2023-08-24 at 15.25.11

Belangrijk om te weten:

 • bananas-g076f39e8e_640

  Deze samenwerking is alleen wat voor je als je voelt vanbinnen dat er het nu de tijd is. Met gezonde spanning wat heel normaal is.

 • bananas-g076f39e8e_640

  Ook past het bij je, als het nodig is, dat je uit je comfortzone wilt stappen.

 • bananas-g076f39e8e_640

  Je houdt van whatsapp (is een must) want daarmee hebben we het meeste contact.

 • bananas-g076f39e8e_640

  Je voelt lichte spanning om deze samenwerking aan te gaan, maar de drive en de passie om te groeien en je klanten optimaal te helpen overheerst.

 • bananas-g076f39e8e_640

  Soms vindt je dingen loslaten best een opgave, maar als je ziet dat het werkt geeft het rust en kun je vertrouwen dat het goed komt.

Als we dit project samen aan gaan, dan is de tijd van groeien in je onderneming maar ook voor jou als mens aangebroken. Voor jou persoonlijk en jouw ontzettende mooie business waarin je zoveel te brengen hebt. Ik zie er naar uit.

FANS van Lydia maakt FANS

Karin stelde de juiste vragen op een manier waarbij ik mijzelf kon zijn en tegelijkertijd uitgedaagd werd buiten mijn comfortzone te treden. Hierdoor kwam ik net die stap verder in mijn bedrijf die ik alleen steeds maar niet kon zetten. Ook kon Karin snel tot de kern komen en orde scheppen in de chaos in mijn hoofd.
Naast goede adviezen en veel creatieve ideeën is ze ook een coach met een heerlijke dosis nuchterheid en humor. Een aanrader!

Melanie van der Heijden

Coaching en Atelier

Heb een heel inspirerend moment gehad met Karin! Binnen een uur lag er een plan de campagne. Karin is de beste in het boven halen van de behoefte van je klant, zodat jij, als ondernemer, de volledige klantreis met ze kunt maken, van begin tot eind! Grote dank! #zeertevredenklant.

Nathalie de Boer

Close en Counter

Karin heeft in no-time een vragenlijst opgesteld voor een klantonderzoek. Ze heeft snel door waar het om gaat. Hoe je de juiste informatie boven tafel krijgt. Ik vond het prettig samenwerken met Karin omdat je 'gewoon' jezelf kunt zijn. Je hoeft je niet anders voor te doen, dat doet zij ook niet. 🙂 Karin was voor mij een sparringpartner, zoals je met een collega zou doen. Even een frisse blik en wat andere woorden doen wonderen.

Annemieke van Lieshout

Samen aan zet