Gratis voor jou

Cover in 6 stappen gratis weggever

E-book: In 6 stappen een succesvolle gratis weggever

Je wilt een gratis weggever maken. Een e-book, checklist, format of tips. In ieder geval wil je iets van waarde weggeven, in ruil voor het emailadres van jouw potentiële klant. Supergoed plan (zo goed dat ik er zelf ook één heb)!

Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Zodat het ook echt een succes gaat worden. En je niet over een jaar nog maar twintig mensen op je e-maillijst hebt staan.Je krijgt van mij dan ook zes waardevolle en praktische tips, zodat ook jij een succesvolle weggever kan maken.

Zullen wij dan ook ruilen? Vul nu hieronder je emailadres in en je krijgt het e-book binnen een paar minuten in je mailbox.

Enne, uiteraard is het niet zomaar een e-book. Het is een prachtig vorm gegeven stuk meesterwerk. Al zeg ik het zelf.

Ps: Als je het doet, doe het dan goed. O, nu verklap ik toch al een één tip 🙂

Yess, ik wil graag een succesvolle weggever

Met het invullen van mijn naam en mailadres ga ik ook akkoord met eventuele schop onder mijn hol mails. Ik kan mij altijd weer uitschrijven.

1

Peper in je business kennismakingsgesprek

Heb jij even iemand nodig om mee te sparren, je idee aan voor te leggen of een vraag te stellen die je bij een ander niet kwijt kunt? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een half uurtje met mij te brainstormen.

Zo leren we elkaar meteen wat beter kennen en komen we er vanzelf achter of we door één deur kunnen. Of twee, wat jij wilt.

Pak die kans en plan hieronder direct een afspraak in mijn agenda. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging.

computer-g93a5158bb_1280

Blogs

In mijn blog deel ik tips uit, vertel ik verhalen, geef ik je af en toe een denkbeeldige schop onder je je weet wel. Soms met een knipoog en soms met een gevoelige snaar. Maar het zet je altijd aan tot nadenken en actie.

En verder kun je me ook volgen via mijn Instagram kanaal. Die er overigens verre van perfect uit ziet. (maar waar ik toch veel van mijn klanten vind) En waar ik open en eerlijk laat zien hoe het ondernemen mij vergaat. Niet-perfect dus. Wel gezellig!

Slinger peper en banaan algemeen

Ontvang mijn beroemde (of beruchte) mails

Met regelmaat een pepertje in je mailbox? Tips en ideeën en een bak humor? En wil je op de hoogte gehouden van events en live dagen?

Schrijf je dan in voor mijn smaakmakende mail. Geef het een kans, je kan je ook weer uitschrijven. Ik heb nog geen fancy invulformulier maar als je even je naam achterlaat dan mail ik je.

FANS van Lydia maakt FANS