Worstel jij weleens met het ondernemerschap?

TIJDELIJK GRATIS MET KORTINGSCODE: gratisboek

Met het boek "Ik ben geen coach, maar wat dan wel?" krijg je een eerlijk kijkje in de keuken van Karin. Haar ondernemersreis ging niet zoals velen op social media je laten geloven. Soms kom je op een punt in je leven dat je je afvraagt:

Wie of wat ben ik eigenlijk? Is dit het nu? En waar ben ik eigenlijk goed in? Wie zit er in vredesnaam op mij te wachten?

Het boek is naast een bundel van eerlijke verhalen ook een boek vol humor. En het staat boordevol tips die je direct kunt toepassen in je eigen bedrijf. Zelfs als je (nog) geen ondernemer bent wordt je geïnspireerd om je eigen keuzes te maken. En je niet te laten beïnvloeden door wat anderen zeggen of denken. (je snapt dat dat niet altijd mee valt) Toch is zij haar eigen weg gegaan, het bewijs is dit boek en heel haar onderneming die ze met passie runt.

 • bananas-g076f39e8e_640

  Online en interactief

 • bananas-g076f39e8e_640

  Het boek lees makkelijk weg, dus ook geschikt als je geen boekenwurm bent

 • bananas-g076f39e8e_640

  Beoordevol tips die je levenslang kunt toepassen

Ik ben geen coach

Inkijkexemplaar

Bekijk hier 4 pagina's uit mijn boek. Klik op de afbeeldingen om te vergroten!

Wat je kunt verwachten

 • Het interactieve online boek: ´Ik ben geen coach, maar wat dan wel?´ zal je een grote glimlach bezorgen. Je hebt het sneller uit dan een thriller van 300 pagina's. Maar vervolgens een heel leven de tijd om alle tips toe te passen.
 • Klik op de interactieve links die her en der aanwezig zijn voor nog meer inspiratie of gewoon een vrolijke noot. Het is super tof vorm gegeven en he-le-maal in stijl gemaakt.Karin heeft er bewust een niet-perfect boek van gemaakt. Omdat zij vindt dat je niet perfect hoeft te zijn. Niemand is perfect. Of juist iedereen?

   

 • Het boek kost normaal 7,95 euro excl btw. (nog minder dan een menu met vage balletjes bij de Ikea) Maar is nu gratis verkrijgbaar met kortingscode: gratisboek. En je hebt er heel wat langer plezier van. Check de reviews hieronder en oordeel zelf of dit boek is wat jouw dag net even wat leuker gaat maken vandaag.
 • Na aankoop van dit boek kun je op de bevestigingspagina direct het boek downloaden. Ook krijg je de downloadlink en factuur binnen een paar minuten in de mail.

FANS van Lydia maakt FANS