Worstel jij weleens met het ondernemerschap?

Met het boek "Ik ben geen coach, maar wat dan wel?" krijg je een eerlijk kijkje in de keuken van een vrouwelijke ondernemer. Soms kom je op een punt in je leven dat je je afvraagt: Wie of wat ben ik eigenlijk? Is dit het nu?

Daarnaast staat het boek boordevol tips die je direct kunt toepassen in je eigen bedrijf. Zelfs als je (nog) geen ondernemer bent wordt je geïnspireerd om je eigen keuzes te maken. En je niet te laten beïnvloeden door anderen. (je snapt dat dat niet altijd mee valt)

Online en interactief

Ongeveer 60 minuten leestijd, dus ook geschikt als je geen boekenwurm bent

Boordevol tips die je levenslang kunt toepassen

Ik ben geen coach

Inkijkexemplaar

Bekijk hier 4 pagina's uit mijn boek. Klik op de afbeeldingen om te vergroten!

Wat je kunt verwachten

In een dag een boek uitlezen? Dat kan eindelijk. Zelfs als je geen boekenwurm bent of weinig tijd hebt.

Het interactieve online boek: ´Ik ben geen coach, maar wat dan wel?´ zal je een grote glimlach bezorgen. Je hebt er ongeveer 60 minuten voor nodig om het te lezen. En vervolgens een heel leven de tijd om alle tips toe te passen. (kun je toch zeggen dat je alweer een boek hebt uitgelezen)

Karin heeft er bewust een niet-perfect boek van gemaakt. Omdat zij vindt dat je niet perfect hoeft te zijn. Niemand is perfect. Of juist iedereen?

Lees het en oordeel zelf. En klik op de interactieve links die her en der aanwezig zijn voor nog meer inspiratie of gewoon een vrolijke noot 🙂

FANS van Lydia maakt FANS