Daar heb je weer zo'n gratis e-book..

En ik snap dat je dat denkt. Een e-book waarin beloofd wordt dat je in drie stappen moeiteloos klanten aan gaat trekken is ook niet echt geloofwaardig. Of waarin je alleen de ondernemer in kwestie leert kennen, maar nog steeds niet precies weet waarom je dat boek nu eigenlijk aan het lezen bent.

Met dit boek is het anders. Echt waar. Pinkie promised. Het is een eerlijk en open verhaal over een onderneemster die aanklooit. Ja, dat was ik dus. (en soms nog steeds) Die niet weet wie ze is en wat ze eigenlijk te brengen heeft. Die 100 en 1 ideeën heeft, veel van die dingen ook uitprobeerd, maar dat de reis interessanter blijkt te zijn dan de uiteindelijke ontdekkingen.

En natuurlijk staan er ook hele goede tips in waar je direct mee aan de slag kunt. Zonder loze beloftes of overdreven gedoe 🙂

 • bananas-g076f39e8e_640

  Online en interactief

 • bananas-g076f39e8e_640

  Het boek lees makkelijk weg, dus ook geschikt als je geen boekenwurm bent

 • bananas-g076f39e8e_640

  Boordevol humor, want ondernemen is serieuze business, maar je mag jezelf ook weleens met een korreltje zout nemen

Ik ben geen coach

Dit is wat anderen zeggen voor het geval je mij niet geloofd:

Wat je kunt verwachten

 • Het interactieve online boek zal je een grote glimlach bezorgen. Je hebt het sneller uit dan een thriller van 300 pagina's. Maar vervolgens een heel leven de tijd om alle tips toe te passen.

 

 • Klik op de interactieve links die her en der aanwezig zijn voor nog meer inspiratie of gewoon een vrolijke noot. Het is super tof vorm gegeven en he-le-maal in stijl gemaakt . Ik heb er bewust een niet-perfect boek van gemaakt. Omdat je niet perfect hoeft te zijn. Niemand is perfect. Of juist iedereen?
 • Het boek kost normaal 7,95 euro excl btw. (nog minder dan een menu met vage balletjes bij een of andere woonwinkel) Maar is nu gratis verkrijgbaar met kortingscode: gratisboek. En je hebt er heel wat langer plezier van.

 

 • Na aankoop van dit boek kun je op de bevestigingspagina direct het boek downloaden. Ook krijg je de downloadlink en factuur binnen een paar minuten in de mail.

Redens genoeg om even een half uurtje te gaan relaxen met een bakkie thee. Veel leesplezier!

WhatsApp Image 2023-10-24 at 16.56.29