Kort en krachtig

Fotoshoot Karin Loeff-10

Online ideeën storm uur

Je hebt wel plannen maar ze komen niet van de grond. Of je hebt een uniek idee nodig om jouw doel te behalen.

Een ideeën storm sessie geeft jou het duwtje in de rug die je nodig hebt. Geloof in je plannen en praktische tips om het toepasbaar te maken.

Dit is wat een andere Karin zei:
Karin weet precies de juiste tips en inzichten te geven die ik zelf niet zag. Met deze handvatten hebben we een mooi plan gemaakt en heeft ze mij in het traject enorm geholpen met feedback en het volgen van de uitwerking. Ze is eerlijk, recht door zee, laat je doen waar je het meest blij van wordt en ik kan bij haar mijzelf zijn.

Website scan

Je hebt een website. Zelf gemaakt en er uren werk aan gehad, of laten maken en er heel wat euro's tegen aan gegooid. Maar erg storm loopt het niet. Sterker nog: het is erg stil op je contact pagina.

Dus pas je regelmatig je teksten aan, herschrijf je je over mij pagina en besteed er kostbare tijd aan die je ook had kunnen besteden aan je marketing. Maar zelfs na al je moeite is het om droevig van te worden.

Tijd dus voor een website scan. Ik kijk door de ogen van jouw klant naar je website en geef praktische tips zodat het voor jouw klant duidelijk is wie jij bent, wat je doet en wat ze bij je kunnen kopen.

En ik geef advies over hoe jij een potentiële klant kan omturnen tot een kopende klant. De website scan past bij jou als je niet alleen een plekje op het web wilt vullen maar ook wilt verkopen via je site.

Dit is wat Sonja zei:
Wat een mooi en warm gesprek had ik met Karin. Ze stelt je gelijk op je gemak waardoor je vrijheid voelt om je verhaal te vertellen.
Ze heeft het tot een prachtig en leesbaar verhaal gemaakt die ik kan gebruiken op mijn eigen website... lieve Karin,ik ben je heel erg dankbaar

Fotoshoot Karin Loeff-3

Vier inspirerende posts

Je plaatst met ene regelmaat posts op social media. Maar je vindt het soms een drama om de juiste woorden te vinden. Om over reacties en klanten uit social media nog maar te zwijgen. Je weet ook dat er meer uit te halen is. Ook jouw potentiële klanten zitten immers op social media.

Laat mij vijf toffe posts voor je schrijven. Zodat je klant geraakt word en er meer verbinding ontstaat. Jij rust hebt omdat je het even niet zelf hoeft te bedenken. En de kans is aanwezig dat het meteen tot een verkoop leidt.

Dit is wat Annelies zei:
Wat ben ik blij dat ik hulp heb ingeschakeld van Karin. Ik heb haar gevraagd wat teksten te schrijven voor mijn social media. Deze waren zo converterend, dat ruim voor de deadline mijn programma was volgeboekt. Logisch dus dat ik Karin heb gevraagd ook een emailfunnel voor mij te schrijven.

Karin kan zich goed inleven in mijn doelgroep en weet op een hele vlotte en luchtige manier te schrijven. En ook nog eens heel snel!

Fotoshoot Karin Loeff-11

Feedback op je eigen teksten

Je bent lekker aan het schrijven voor je website of je social media maar twijfelt of je de goede tone of voice laat zien.

Of je weet niet goed hoe je je klant echt kunt bereiken met jouw woorden. En kunt wel even een frisse wind gebruiken.

Ik geef graag feedback op jouw geschreven teksten.

Voor eerlijke en goede inhoudelijke feedback voor vijf posts óf twee website pagina's investeer je 147 euro.

Ik ben geen coach

Inspiratie boek

De weg die je als ondernemer gaat is vaak hobbelig en met pieken en dalen. Dat vertelt alleen bijna niemand..Vaak zie je alleen de mooie kanten van iemands reis.

Gelukkig is er het boek: 'Ik ben geen coach, maar wat dan wel?' Een eerlijk verhaal over de vragen die je kunt hebben in het ondernemerschap en daar buiten.

Dit is wat Leonie zei:
Jeetje zeg. Wauw. Wat een eerlijke, motiverende, vrolijke,confronterende maar vooral ook herkenbare en lachende woorden heb jij gecreëerd. Gewoon een heerlijke frisse wind!

2

Online training: Bouw je fundament.

Als je op deze vragen nog niet echt een goed antwoord hebt:

  1. Wat maakt jou uniek?
  2. Wie is jouw aller leukste klant?
  3. En met welk aanbod kan ik het 'probleem' van mijn klant het beste oplossen?

Ga dan aan de slag met deze online training zodat je de juiste klanten aan kunt trekken.

(Deze training komt binnenkort online. Heb je al interesse stuur me dan een berichtje.)

FANS van Lydia maakt FANS