NETWERKBIJEENKOMST

In Altena en omstreken zijn ontzettend veel ondernemers te vinden. Ondernemers om mee samen te werken, nieuwe klanten, mensen die jou verder kunnen helpen. Of die jou weer kunnen voorstellen aan een interessant nieuw netwerk. Maar dan moet je ze wel kunnen vinden 🙂

Netwerkmiddag op 13 september van 13:00 tot 15:00 uur:

Ik organiseer regelmatig meetings. Soms met een borrel of een activiteit. En soms in de vorm van een speeddate. Maar altijd in een ongedwongen sfeer. Waar je op je hakken of gympen, in je kokerrok of spijkerbroek aan kunt deelnemen. Kom zoals je bent.

Netwerken is voor starters, voor als je plannen hebt om ooit voor jezelf te beginnen en voor ondernemers die al jaren aan de weg timmeren. Juist de mix van verschillende ondernemers maakt het zo boeiend.

2

Wat kun je verwachten?

Je meldt je hieronder aan. Je krijgt een bevestiging en een paar dagen van tevoren nog een herinnering. Als je binnen komt wordt je welkom geheten. En pak je lekker een bakje koffie of thee. Dit kan het moment zijn dat je je wat onwennig voelt.

Maar dat gevoel hoeft niet lang te duren want ik koppel je het eerste uur aan een paar leuke ondernemers. Zo kan je relaxed aan het netwerk moment beginnen en heb je in ieder geval met meerdere ondernemers echte verbinding gelegd door één op één met elkaar te spreken.

Daarna gaan we een ondernemersquiz doen. In samenwerking met Cindy De regelheldin, zij zit boordevol  verrassende ideeën. Zo leer je op een leuke manier iets over het ondernemerschap, leer je elkaar beter kennen en wordt er een leuke relaxte sfeer gecreeërd met veel lol en leuke vragen. Uiteraard is er een cadeautje voor de winnaar(s)!

Locatie: Gewoon Ploon, Hoogstraat 19a in Woudrichem. Wees welkom.

Jouw investering

De entree is €15,-, excl. btw. Dit is inclusief 2 consumpties. 

Bijzonderheden

Ben je op zoek naar specifieke ondernemers, nieuwe klanten of iemand die werkzaam is een bepaalde branche. Laat het me dan weten. Dan ga ik kijken of ik een goede match voor je kan maken.

Andere vragen en/of ideeën of opmerkingen? stuur een mail naar info@liefsvankarin.nl

Geef je hierboven op zodat ook jij te zien bent in een groot netwerk van Altena en omstreken. Het zal niet de eerste keer zijn dat je er nieuwe klanten aan over houdt. Wees welkom!

FANS van Lydia maakt FANS