PEPER EN GOUD DAG: (J)AAAH, INSTAGRAM!

Social media is een mooie marketingtool. Als je het goed inricht en er op een ontspannen, maar wel strategische manier, mee omgaat. Dan kun je er zeker te weten veel klanten uit halen. Toch kan het juist een grote frustratie worden als dát nu net niet lukt.

Je kunt je afvragen:

 • wie er überhaupt op jouw verhaal zit te wachten
 • of jouw klanten wel op Instagram zitten
 • of het wel oké is om te proberen je product of dienst online te verkopen?
 • waarom lukt het bij jou niet om er klanten uit te krijgen?
 • wat je in vredesnaam elke keer moet posten.

Belangrijk is het om te beseffen dat iedereen een keer ´moet´ beginnen. Ook als jij maar 100 volgers hebt. Dan nog kun je impact maken. Het gaat niet om het aantal maar om de verbinding die jij legt met jouw potentiële klant.

Met deze issues gaan we aan de slag, Je bent namelijk niet de enige die hier tegen aan loopt.

In de ochtend

3

We beginnen met wat praktische uitleg over Instagram. Wat is een DM en hoe plaats ik het makkelijkst een storie enz. Als je alles al weet kun je een andere dame verder helpen. Je telefoon erbij en gelijk even testen. Daarna gaan we verder in de ochtend samen kijken naar wat je wel en wat je niet kunt posten. Hoe je je stories kunt inzetten en wat goede vragen zijn om te stellen. En gaan we 3 posts bedenken die jouw klanten interessant vinden om te lezen.

Op de vorige live dag zei Judith na één uur: ´´He he, ik heb nu al antwoord op mijn vraag: Waarom reageert er niemand op mijn vragen in mijn stories?  Ik heb nu al geleerd wat niemand ooit verteld heeft. En de dag is pas net van start! ´´

8

In de middag

Na de overheerlijke lunch, gaan we naar buiten en met onze telefoon foto's maken van elkaar. We krijgen uitleg van top fotograaf Mirjam Broekhof over hoe we zonder een dubbele onderkin onze selfies kunnen maken. En geeft zij praktische tips over lichtval en omgevingskleuren. Zo kun je leuke foto's bedenken bij de posts die je eerder op de dag beschreven hebt.

In het laatste uurtje gaan we lekker brainstormen, de dag bespreken en een super goede titel bedenken voor jouw berichten die je wilt gaan plaatsen. De titel is immers de belangrijkste zin van heel je post. En die mag best opvallen.

Wat kun je verwachten?

 • van 9:30 tot 16:00 uur
 • Locatie: in de buurt van Woudrichem
 • Inclusief lunch, koffie thee en wat lekkers
 • naar huis met energie, kennis, zelfvertrouwen en nieuwe foto's
 • je hebt weer nieuwe mensen leren kennen (ook volgers dus)
 • zin om je volgers tot klanten om te turnen

Jouw investering

€127,00 excl. BTW

Voor wie?

Deze dag is voor beginners en gevorderden. Je bent niet verplicht om net als mij met je blije hoofd de hele dag in de stories te verschijnen. We gaan een manier vinden die bij jou en jouw klanten past. En dat is voor iedereen verschillend. Als het maar verbinding oplevert tussen jou en je klant.

Uiteraard daag ik je wel uit om wat uit je comfortzone te komen. Daar zit de meeste groei!

Meld je hierboven aan en wees verzekerd van een plaats. Vol=vol.

Blije klanten van Liefs van Karin