PEPER IN JE BUSINESS DAG

Een dag vol aandacht, inspiratie, sparring-sessies en groei.

Zodat je naar huis gaat met zelfvertrouwen, een concrete opdracht, nieuwe ideeën, toffe inzichten en energie om aan én in je business te werken.

Het heet niet voor niets PEPER in je business dag

Ondernemen is gaaf, al zeg ik het zelf. Maar kan soms ook best vermoeiend zijn. vaak niemand met wie je kan overleggen. Natuurlijk heb je wel vriendinnen, wellicht een partner tegen wie je je ideeën aan kunt houden. Maar die snappen niet altijd wat je bedoelt.

Deze dag is er voor bedoeld om met andere ondernemers te sparren, vragen te bespreken en te delen wat je bezig houdt. Het verrassende is dat je erachter zult komen dat we allemaal tegen dezelfde issues aanlopen.

Uiteraard gaan we dit op een laagdrempelige manier doen. In een veilige ongedwongen sfeer. Dat is ook meteen kenmerkend voor de dagen die Karin organiseert: Toegangelijk, relaxt en tijd voor open gesprekken. 

4

Inclusief een LinkedIn training t.w.v €195

Judith den Dunnen van 'Beter gevonden worden' is LinkedIn expert en weet als geen ander hoe je kunt struggelen met LinkedIn.. Want wat moet je in vredesnaam posten? Hoe moet je profiel eruit zien, wat is belangrijk om wel te doen en wat kun je beter laten.

In Jip en Janneke taal gaat zij uitleg geven. En zal je zelf ook meteen praktisch, met je telefoon in je hand, aan de slag gaan. Zodat het niet alleen bij de theorie blijft.

Stel al je vragen. Zodat je aan het eind van de dag ook een plan hebt waar je mee aan de slag kunt voor LinkedIn. En daar in de weken erna nog mee verder kan.

Daarnaast gaat Karin er deze dag voor zorgen dat je antwoord krijgt op een brandende vraag die je kunt hebben. Zodat het Pepertje langer zijn werk gaat doen, ook als je al lang en breed weer thuis bent. En is er tijd gemaakt om te brainstormen in kleine groepjes en zo elkaar meteen beter te leren kennen.

WhatsApp Image 2022-06-21 at 3.07.33 PM

Wat maakt deze dag speciaal?

Op deze dag is er aandacht voor iedereen persoonlijk. Door de grootte van de groep, zo ongeveer 10 tot 15 dames, is er genoeg tijd om elke vraag serieus te beantwoorden. Ook al kom je alleen, dan nog zul je je niet snel verloren voelen omdat je gezien en gehoord wordt. De dagen die georganiseert worden door Karin gaan ook net even wat verder en dieper dan andere events of live dagen. Je mag gewoon al je struggles delen. Maar ook je successen omdat we elkaars cheerleaders zijn. Er is geen rivalitiet of jaloezie maar we gunnen elkaar het allerbeste. Als je zoekt naar echte verbinding wil ik je van harte uitnodigen om erbij te zijn.

 

WhatsApp Image 2022-10-13 at 21.13.10

Wat kun je verwachten?

Datum: Vrijdag 25 november

  • van 9.30 tot 14.30 uur.
  • Daarna kun je nakletsen en wat drinken tot 16.00 uur.
  • Locatie: Is nog niet bekend maar kenmerkend zal zijn: Sfeervol, gezellig, laagdrempelig en niet te massaal.
  • Inclusief heerlijke vers klaar gemaakte lunch, koffie en thee en andere versnaperingen
  • Interessante LinkedIn training t.w.v. €195
  • Sparrings sessies
  • Netwerken, nieuwe dames leren kennen
  • Gezeligheid, een ongedwongen sfeer
  • Power om je business te laten groeien

Jouw investering

De entree bedraagt 75 euro. Dit is excl. BTW en inclusief consumpties op de gehele dag en een heerlijke lunch en natuurlijk verder nog alle leuke dingen die deze dag compleet maken. 

ba99228c-22b7-4a72-95f8-970413a20bd3

Voor wie?

Deze dag is er voor de ondernemer die vanuit haar tenen voelt dat ze hier wat te brengen heeft. Die niet vies is van even lekker lachen en die de waarde ziet van samen zijn en met anderen verbinden. En of je nu een starter, zzper of eigenaar bent van een groot bedrijf. Je hebt het af en toe nodig om even los te zijn van de waan van de dag. En je vuur weer te laten branden.

Meld je hierboven of onder aan en zorg dat je verzekerd bent van een plekje! Ik zie naar je uit.

FANS van Lydia maakt FANS