Geen (genoeg) volgers die klant worden?

Laat perfectie los!

Ga schrijven uit je hart. Laat je moeder en je schoonzus even voor wie ze zijn. En focus je op je aller leukste klant. Wat wil je tegen hem of haar zeggen, wat brand er in je hart?

Ga content maken die zorgt voor verbinding.

Dan kan meteen ook de vraag komen: Hoe doe ik dat dan in mijn geval? Welke onderwerpen kan ik pakken, en welke vragen moet ik stellen om meer klanten te krijgen uit mijn social media?

Ik (Karin) ben al heel wat jaren te vinden op social media. En na een aantal (nogal dure) trainingen ben ik gaan toepassen wat ik leerde én heb ik mijn hart gevolgd. Een perfecte combinatie die minder tijd kost en ook nog eens zo'n 60 tot 70% van mijn klanten oplevert.

Om jou een duwtje in de rug te geven heb ik een 10-daagse schrijfchallenge voor je gemaakt. Jij krijgt in deze praktische challenge mijn skills en alles wat ik leerde, geschreven vanuit passie voor vrouwelijke ondernemers. Dit krijg je:

  • 10 onderwerpen waarover je kunt schrijven, zodat je daar niet zelf over hoeft na te denken
  • inclusief elke dag een voorbeeld post die je kunt gebruiken als kapstok, om je eigen woorden in te vullen en niet alleen de wát maar ook de hoé kunt toepassen
  • en tips om je stories te kunnen inzetten op een goede manier, zodat je nog meer interactie genereert met je volgers
  • een bak energie zodat je het vol kunt houden, want even je focus kwijt raken dat kan de beste gebeuren

Want je kunt wel weten wat zorgt voor meer klanten op je social media. Maar je moet het ook doen. En ik weet uit ervaring dat het niet altijd lukt om te doen wat je eigenlijk wel wilt. Het kan een stukje faalangst zijn, het ontbreken van kennis, de drukte van de waan van de dag of het komt er gewoon niet van.

Met deze schrijfchallenge zorg je ervoor dat het je lukt om in het goede ritme te komen en onderwerpen aan te snijden die je wellicht anders niet zou pakken. Daarnaast zet het je volgers aan tot reageren en jij valt op in de tijdlijn van Instagram. Zorg ervoor dat ze je leren kennen, leuk gaan vinden en vertrouwen.

Je investering is 27 euro. (dat is 50 euro korting op de normale prijs) Dus voor een klein bedrag heb jij ook meteen een stok achter de deur. Eén klein mini product verkopen en je hebt het al weer terug verdiend. Doe je mee?

  • Je kunt na aanmelden direct van start
  • je krigt dan 10 dagen achter elkaar een mail
  • met elke dag een ander onderwerp
  • begin vandaag nog en verdoe niet langer je kostbare tijd!
IMG_0577

Dit zijn een aantal van mijn klanten, leuk zijn ze hé?

Je kunt nu ook niks doen..

En gewoon doorgaan met hoe je het altijd al deed. Af en toe weer een keer proberen om consequent je posts maken, mooie plannen.. om vervolgens eracher te komen dat het je weer niet gelukt is om vol te houden.

Of je kunt, je raadt het vast al, meedoen met de 10-daagse schrijfchallenge. Je kunt beginnen wanneer jij wilt. En als je een dagje geen tijd hebt, kun je de mails gewoon bewaren voor een later tijdstip.

Belangrijk om te weten: Als je deze pagina wegklikt kun je hem niet meer voor de dag toveren, hij is alleen nu te zien, voor jou.

Dus gaan met die banaan zou ik zeggen, als het voor mij werkt, werkt het ook voor jou. Klik hieronder en doe mee. Maak klanten van je volgers. Succes!