Daar heb je weer zo'n gratis video..

En ik snap dat je dat denkt. Toch heeft iets je getriggerd om deze video te gaan kijken. Waarschijnlijk omdat je energie, tijd en misschien ook wel geld steekt in je social media. Maar er van baalt ( en het gewoon ook heel irritant is) dat je geen, of te weinig, klanten haalt uit de content die je maakt. Je bent dus bezig voor de kat z'n viool. Dat kan anders:

 • bananas-g076f39e8e_640

  Als je eenmaal weet wat je wél kan doen is het heel simpel

 • bananas-g076f39e8e_640

  Met één kleine aanpassing kun je al resultaat boeken

 • bananas-g076f39e8e_640

  In welke branche je ook zit, deze tips kun je altijd toepassen

Heb je de video gekeken?

Dan weet je nu wat je te doen staat. Perfectie los gaan laten. Maar meteen kan ook de vraag komen: Hoe doe ik dat dan in mijn geval? Over welke onderwerpen kan ik dan schrijven? En hoe ga ik dat in mijn stories laten zien?

Om je een duwtje in de rug te geven heb ik een 10-daagse schrijfchallenge voor je gemaakt. Je krijgt in deze praktische challenge:

 • 10 onderwerpen waarover je kunt schrijven, zodat je daar niet zelf over hoeft na te denken
 • inclusief elke dag een voorbeeld post die je kunt gebruiken als kapstok, om je eigen woorden in te vullen en niet allen de wát maar ook de hoé kunt toepassen
 • en tips om je stories te kunnen inzetten op een goede manier, zodat je nog meer interactie genereert met je volgers

Want je kunt wel weten dat je perfectie moet loslaten. Maar je moet het ook doen. En ik weet uit ervaring dat het niet altijd lukt om te doen wat je eigenlijk wel wilt. Zeker niet als er soms beren op de weg staan, als je onzeker wordt van je kwetsbaar opstellen en meer van jezelf laten zien. Het kan een stukje faalangst zijn, het ontbreken van kennis, de drukte van de waan van de dag of het komt er gewoon niet van.

Met deze schrijfchallenge zorg je ervoor dat het je lukt om in het goede ritme te komen en onderwerpen aan te snijden die je wellicht anders niet zou pakken en waardoor je minder last hebt van je perfectionisme. Daarnaast zet het je volgers aan tot reageren en jij valt op in de tijdlijn van Instagram.

Je investering is 27 euro. (dat is 50 euro korting op de normale prijs) Dus voor een klein bedrag heb jij ook meteen een stok achter de deur. Eén klein mini product verkopen en je hebt het al weer terug verdiend. Doe je mee? Je kunt na aanmelden direct van start en je krijgt dan 10 dagen achter elkaar een mail met elke dag een ander onderwerp. Durf jij perfectie los te laten?

Dit zijn een aantal van mijn klanten, leuk zijn ze hé?

Je kunt nu ook niks doen..

En gewoon doorgaan met hoe je het altijd al deed. Af en toe weer een keer proberen om consequent je posts maken, mooie plannen, weer veel te lang doen over het posten omdat je niet tevreden bent, om vervolgens eracher te komen dat het je niet gelukt is om anders te schrijven dan de vorige keer. Je blijft in hetzelfde rondje lopen.

Of je kunt, je raadt het vast al, meedoen met de 10-daagse schrijfchallenge. Je kunt beginnen wanneer jij wilt. En als je een dagje geen tijd hebt, kun je de mails gewoon bewaren voor een later tijdstip.

Belangrijk om te weten: Als je deze pagina wegklikt kun je hem niet meer voor de dag toveren, hij is alleen nu te zien, voor jou.

Dus gaan met die banaan zou ik zeggen, als het voor mij werkt, werkt het ook voor jou. Klik hieronder en doe mee. Succes!